Fra folk som har handlet hos os.

Bedømt 4.7

Vores gennemsnitlige bedømmelse baseret på 574 anmeldelser

  Filtrér
  Filtrér

Nemt og hurtigt

Rigtig god service

den 17. april 2022.
0 person(er) fandt dette nyttigt

Alt var fint.

Alt var fint.

den 16. april 2022.
2 person(er) fandt dette nyttigt

Hurtigt og nemt at bruge

Hurtigt og nemt at bruge. Anbefaler 100%

den 09. april 2022.
0 person(er) fandt dette nyttigt

Hurtig levering produkt ok en god…

Hurtig levering produkt ok en god oplevelse

den 08. april 2022.
0 person(er) fandt dette nyttigt

Brilliant service

Works exactly as advertised

den 06. april 2022.
64 person(er) fandt dette nyttigt

Nem og hurtig levering.

Nem og hurtig levering.

den 04. april 2022.
0 person(er) fandt dette nyttigt

Hurtigt og effektivt

Hurtigt og effektivt , god service

den 01. april 2022.
0 person(er) fandt dette nyttigt

Nem bestilling

Nem bestilling, hurtigt og venligt svar fra kundeservice, og hurtig levering.

den 28. marts 2022.
0 person(er) fandt dette nyttigt

Jeg er meget tilfreds!

Jeg er meget tilfreds!

den 21. marts 2022.
0 person(er) fandt dette nyttigt

Nem at bruge og hurtig levering

Nem at bruge og hurtig levering

den 12. marts 2022.
0 person(er) fandt dette nyttigt

Altid god service og hurtig levering så

Altid god service og hurtig levering så Behandling ka startes

den 08. marts 2022.
0 person(er) fandt dette nyttigt

Brugervenlig hjemmeside

Brugervenlig hjemmeside, god service og hurtig levering. Bestilt flere gange gennem de sidste par år, og der har ikke været nogen problemer fra deres side. Derudover har jeg lige haft en situation, hvor jeg ikke fik afhentet min pakke i tide, og den derfor var blevet sendt tilbage. Havde en god dialog med deres support og de løste problemet hurtigt og tilfredsstillende.

den 08. marts 2022.
0 person(er) fandt dette nyttigt

Firmaet Treated som jeg handlede med…

Firmaet Treated som jeg handlede med var professionelle, hurtige , effektive og venlige. De stillede de relevante søgsmål og fulgte op.. Så fint.. Tak for samarbejdet! Mvh, Astrid Castella

den 07. marts 2022.
0 person(er) fandt dette nyttigt

Hurtig levering

Hurtig levering, varer er som forventet og bestilt.

den 07. marts 2022.
0 person(er) fandt dette nyttigt

Det var hordig

Det var hordig

den 05. marts 2022.
0 person(er) fandt dette nyttigt

Nemt og hurtig

Det er nemt og trygt

den 27. februar 2022.
0 person(er) fandt dette nyttigt

Dejligt med en god service og hurtig…

Dejligt med en god service og hurtig ekspedition,det kan varmt anbefales at benytte Trested.com,det er ikke første gang og det bliver ikke sidste gang jeg handler her.Jeg er blevet behandlet og er frisk igen.Tak

den 26. februar 2022.
0 person(er) fandt dette nyttigt

God og professionel service😉

God og professionel service😉

den 26. februar 2022.
0 person(er) fandt dette nyttigt

Fast and professional.

Fast and professional.. I recommend it

den 18. februar 2022.
0 person(er) fandt dette nyttigt

Super

Super service og hurtig levering!

den 14. februar 2022.
0 person(er) fandt dette nyttigt

God kunderservice og hurtig levering

God kunderservice og hurtig levering. Kun gode anbefalinger her fra.

den 07. februar 2022.
0 person(er) fandt dette nyttigt

Dejligt nemt

Dejligt nemt. Super hurtigt svar og levering 👍🏻

den 06. februar 2022.
0 person(er) fandt dette nyttigt

Perfekt!

Hurtig, sagkyndig, diskret og uproblematisk behandling!

den 05. februar 2022.
0 person(er) fandt dette nyttigt

Enkelt og hurtigt at handle hos Treated.

Enkelt og hurtigt at handle hos Treated.

den 05. februar 2022.
0 person(er) fandt dette nyttigt

Kan varmt anbefales 😊👍

Jeg har handlet ved Treated.com mange gange efterhånden, og hver gang er alt gået som det skulle. Produktet er som det skulle være, og bliver leveret lynhurtigt hver gang. Troværdigt og anstændigt firma, jeg kun kan anbefale ⭐⭐⭐⭐⭐

den 04. februar 2022.
0 person(er) fandt dette nyttigt

Super proff

Super proff, hurtig ekspedition og hurtig levering, kan kun anbefales og jeg vil helt sikkert bruge dem igen

den 30. januar 2022.
0 person(er) fandt dette nyttigt

Rigtig god hurtig levering

Rigtig god hurtig levering

den 28. januar 2022.
0 person(er) fandt dette nyttigt

God og hurtig

God og hurtig service

den 31. december 2021.
0 person(er) fandt dette nyttigt

Sikkert og hurtigt og virkelig god…

Sikkert og hurtigt og virkelig god service 😌👍🏾

den 19. december 2021.
0 person(er) fandt dette nyttigt

Da det var en genbestilling

Da det var en genbestilling, gik min bestilling bare glat igennem. men og så 1. gang fik jeg min ordre igennem uden problemer

den 11. december 2021.
0 person(er) fandt dette nyttigt

Super enkelt

Super enkelt. Nemt og ekstrem hurtig levering 👍🏻😀

den 06. december 2021.
0 person(er) fandt dette nyttigt

mange tak

mange mange tak.

den 03. december 2021.
0 person(er) fandt dette nyttigt

God information

God information Ting hurtigt frem 👍

den 01. december 2021.
0 person(er) fandt dette nyttigt

Hurtig og god service

Hurtig og god service. Fik de varer jeg skulle bruge.

den 28. november 2021.
0 person(er) fandt dette nyttigt

Super

Super service

den 21. november 2021.
0 person(er) fandt dette nyttigt

Fantastisk

Fantastisk Hurtig levering Super service

den 14. november 2021.
0 person(er) fandt dette nyttigt

Som altid fin service

Som altid fin service. Kan anbefales.

den 02. november 2021.
0 person(er) fandt dette nyttigt

Jeg var lidt skeptisk til at starte…

Jeg var lidt skeptisk til at starte med, men siden er god nok. Både kundeservice og levering. Prisen er høj, men du spare tiden på at skulle op til lægen og vente på recept osv. Her får du det til døren

den 25. oktober 2021.
0 person(er) fandt dette nyttigt

Fremragende

Fremragende

den 17. oktober 2021.
0 person(er) fandt dette nyttigt

Fantastisk service

Fantastisk service . Og til at stole på 👍👍👍😀

den 16. oktober 2021.
0 person(er) fandt dette nyttigt

Din tur
Hvor tilfreds er du med os?

  • Samlet set
  • Levering
  • Produktets virkning
  • Oplevelse
  • Tjenester

Din sundhed er op til dig.

Vi kender til sundhed - og du kender dig.
Vores læge fortæller dig hvilken medicin, som er sikker, men du vælger, hvilken der er bedst.

1Lægehjælp når det passer dig

Lægehjælp når det passer dig.

Besvar et par spørgsmål om dig selv, og få skræddersyet rådgivning fra vores læge, så du kan vælge det bedste for dig.

2Medicin der dækker dit behov

Medicin der dækker dit behov.

Vælg din favorit medicin, hvor tit du vil have det leveret, og på hvilken dag det skal komme.

3Vi følger op på dit helbred

Vi følger op på dit helbred.

Vi ved at tingene kan ændre sig. Det er livets gang. Derfor kontakter vi dig regelmæssigt for at sikre, at du stadig er glad for din medicin.

4Din konto - du bestemmer

Din konto - du bestemmer.

Sæt på pause. Ændr. Spring over. Stop. Start igen. Tilpas dit abonnement når du vil, som du vil.

Lad os hjælpe dig med at vælge bedre.

Foreslå en medicin

Hvis der er en bestemt medicin eller sygdom, som du leder efter, så fortæl os om det – så kigger vi på det.

Fortæl os om et problem

Jeg accepterer Handelsvilkårene.
Det kan være, at vi sender en e-mail om dit spørgsmål, men du kan fravælge disse e-mails til enhver tid.

Spørg os eller foreslå noget.

Indsend dit spørgsmål her, eller fortæl os hvis du har fundet et problem på vores hjemmeside.

Det kan være, at vi sender en e-mail om dit spørgsmål, men du kan fravælge disse e-mails til enhver tid.
4.7

Vores gennemsnitlige bedømmelse baseret på 574 anmeldelser

Hvad kunne du lide ved den?

Hvad kunne du ikke lide ved den?

Dit spørgsmål er blevet sendt til vores team, og vi giver dig besked, når de har besvaret det.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev. Hold øje med din indbakke for at følge med i vores seneste nyheder.

news-letter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få det sidste nye om og meget mere.

Ved at klikke "Abonnér nu" accepterer du vores Privatlivspolitik.

Er dette dit første besøg hos os?​

Du kan enten oprette dig som ny patient, eller logge ind med din eksisterende patient konto.

4.7

Vores gennemsnitlige bedømmelse baseret på 574 anmeldelser